Necrològiques del 30 de desembre de 2023

Consulta les defuncions d'aquest dissabte

Redacció

ARBÚCIES

MIGUEL GONZÁLEZ ZAZO

Ha mort als 96 anys. Era vidu de Petronila Cáceres González. Residia a Arbúcies. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Quirze i Santa Julita d’Arbúcies.

CALDES DE MALAVELLA

FRANCISCA HATO MULLERAS

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Antonio Romero Romero. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia de comiat se celebrarà demà passat dilluns, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

CASSÀ DE LA SELVA

ROSER MASSA ROS

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Esteve Parés Lloveras. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Cassà de la Selva.

ANDREA LESLEY VIDAL

Ha mort als 67 anys. Era casada i tenia un fill. Residia a Cassà de la Selva.

GIRONA

ELVIRA CASAS BOU

Ha mort als 95 anys. Era casada amb Francisco Torramilans Serra. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

LLUÍS SERRATS JUANOLA

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Anna Maria Vilar Sais. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles.

JOSEP COLS ALTIMIRAS

Ha mort als 89 anys. Era casat i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia religiosa se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori Àltima Gironès.

JOSÉ PÉREZ PÉREZ

Ha mort als 79 anys. Era casat amb Deogracias Catalán García. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 3 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

AUXILIA GUTIÉRREZ GARCÍA

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Manuel Ballesteros Callado. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 6 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Girona.

TERESA PÉREZ SAIZ

Ha mort als 87 anys. Era casada amb Francisco Dorico Pararols. Residia a Girona.

ANTÒNIA SAURA PARRA

Ha mort als 79 anys. Era casada amb Agustí Serra Codina. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

PEPE ESPÍNOLA CHAPARRO

Ha mort als 88 anys. Era casat amb María Luisa Castellanos Barrada. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona.

MONTAGUT

MARIA DELS ÀNGELS FÀBREGA

PLUJÀ

Ha mort als 98 anys. Era soltera. Residia a Montagut. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de Montagut.

OLOT

CARMEN VILLARRASO HOYOS

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Pedro Molina García i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Roc d’Olot.

JOSEFA MORCILLO MUÑOZ

Ha mort als 87 anys. Era vídua de José Sabido Donoso i tenia onze fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot.

MARIA SARAROLS AULINAS

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Josep Masó Espuña i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà demà diumenge, a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot.

PALAMÓS

JOSEP BENAIGES BRULL

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Josefa Mont Ferrer. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Eugènia de Sant Joan de Palamós.

EVARISTO SAMARRA BRULL

Ha mort als 90 anys. Era vidu d’Adelina Ruiz Mas. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a 3/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria del Mar de Palamós.

SALT

FRANCESC COSTA BONAVIA

Ha mort als 86 anys. Era vidu de Maria Turró Roura. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori Mémora de Salt.

JUAN ALARCÓN RUIZ

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Gracia Calvo Hinojosa. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

SANT GREGORI

CARME CORNELLÀ TORRENT

Ha mort als 89 anys. Residia a Sant Gregori. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.

TERRADES

RICARDO PONSI COSTA

Ha mort als 81 anys. Residia a Terrades. La cerimònia se celebrarà avui dissabte, a les 11 del matí, a la parròquia de Terrades.

Subscriu-te per seguir llegint