Necrològiques del 30 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest diumenge

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

GIRONA


Manuel Romero Cerezo

Ha mort als 70 anys. Era casat amb Maria Angeles Garcia Garrucho. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Susanna del Mercadal de Girona.

LA TALLADA D'EMPORDÀ


Pere Figueras Ferrer

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria Rosa Fàbregas Tarradas. Residia a La Tallada d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de La Tallada d’Emporda.

LLAGOSTERA


Rosa Estañol Rotllan

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Joan Pinsach Arché. Residia a Llagostera. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 10 del matí, a la parròquia Sant Feliu de Llagostera.

LLORET DE MAR


Eugeni Fors Millas

Ha mort als 92 anys. Era casat amb María Dolores Iborra Font i tenia 5 fills. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà diumenge a 1/4 d’1 del migdia, a la parròquia Sant Romà de Lloret de Mar. 

MEDINYÀ


Sixto Galià Bachesteve

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Dolors Turró Turró. Residia a Medinyà. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 11 del matí, a la parròquia de Medinyà.

PALAMÓS

Andreu Mas Sabat

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Liduvina Cros Pont. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al cementiri de Palamós. 

PALAFRUGELL

Cesc Soley Requena

Ha mort als 60 anys. Era casat amb Mónica Ribó Ayuso. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà dilluns a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

ROSES


Francisco Juez Miguel

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Natalia Andrade. Residia a Roses.

SALT


Jordi Arbusé Vivern

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Constància Recasens Cle. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Salt.