Necrològiques del 3 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BANYOLES

Albert Masoliver Boix

Ha mort als 75 anys. Era casat amb Maria Àngels Dilmé Rodà. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui dimarts a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles.

BÀSCARA

Matí Hugas Alsina 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Aurelia i tenia tres fills. Residia a Bàscara. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 6 de la tarda a la funerària Àltima de Figueres. 

BLANES

Jordi Gasol Esteller 

Ha mort als 73 anys. Era casat amb Marta Rafegas Garcia. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 7 de la tarda, al tanatori Mémora de Blanes.

CORNELLÀ DEL TERRI

Asunción Valdivia Colmenero 

Ha mort als 88 anys. Era vídua de Felix Rodríguez Navarro. Residia a Cornellà del Terri. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.  

EL PORT DE LA SELVA

Pere Bassagaña Truñó

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Catalina Subira Subira i tenia 2 fills. Residia a El Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a 2/4 de 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

GIRONA

Marta Damiana Vilca Sulca 

Ha mort als 64 anys. Era soltera. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

LA BISBAL D'EMPORDÀ

Pere Lacruz Guillén 

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 6 de la tarda, a l’església del cementiri de La Bisbal d’Empordà. 

LLANÇÀ

Gloria Jimenez Samblas 

Ha mort als 86 anys. Era vídua d’Antonio Sánchez González i tenia tres fills. Residia a Llançà. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a 2/4 de 12 del migdia, a la funerària Àltima de Figueres.  

OLOT

Joan Brisa Sarton

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Dolors Teixidor Masoliver i tenia 2 fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 11 del matí, a l’església de Sant Esteve d’Olot.

ROSES

Ángel López Álvarez

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses.

Maria Rosa Masip Canalda 

Ha mort als 82 anys. Era vídua de Josep Bernad Amat. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, a la parròquia de Santa Maria de Roses.  

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Manuel Moreno Sánchez

Ha mort als 71 anys. Era solter. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 10 del matí, al tanatori Áltima de Sant Feliu de Guíxols. 

SANT MIQUEL DE FLUVIÀ

Roser García Duran

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Esteve Bartis Riera i tenia 2 fills. Residia a Sant Miquel de Fluvià. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel de Fluvià. 

SANTA CRISTINA D'ARO

Rosa Luz Zaro Celimendiz

Ha mort als 68 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. 

VILAMANISCLE

Maria Nou Pulí

Ha mort als 86 anys. Era vídua de Diego Ferre Calaf i tenia 3 fills. Residia a Santa Cristina d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dimecres a les 12 del migdia, al tanatori Áltima de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint