Necrològiques del 4 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

ANGLÈS

Antonio Vélez Méndez 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de María Bárbara Caparrós Espinosa. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Miquel d’Anglès.

BLANES

Francisco García Lira 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Paquita Muñoz Yagüe. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dijous a 3/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

GIRONA

Josep Granell Espadaler

Ha mort als 78 anys. Era casat amb la Julita i tenia dos fills. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Narcís de Girona.

José María Rubio Martín

Ha mort als 91 anys. Era vidu de Maria Àngels Plaza Gri. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

Lola Huertas Navarro 

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Manolo Cruz Armenteros. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.  

L'ESCALA

Domingo Gamito Font 

Ha mort als 96 anys. Era casat amb Carme Fernández Fernández. Residia a l’Escala.

LLAMBILLES

Natividad Poate Torrent

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Vidal Estrany i tenia quatre fills. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà demà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de Llambilles.  

OLOT

Miquel Rovira Blanch

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Maria Cristina Blanch i tenia una filla. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 10 del matí, a la capella del Cementiri Municipal d’Olot.

Núria Esparrach Isil 

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Jeroni Romero Escoba i tenia tres fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot. 

Zenotenian Rosell Cabra

Ha mort als 61 anys. Era casada amb Irene López García i tenia dos fills. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 4 de la tarda, a la sala polivalent del cementiri d’Olot.

PALAFRUGELL

José Miguel Morillas Mendoza 

Ha mort als 62 anys. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dijous a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

VENTALLÓ

Jose Burch Coma 

Ha mort als 79 anys. Residia a Ventalló. La cerimònia se celebrarà avui dijous a les 5 de la tarda, a la parròquia de Viladamat.