Necrològiques del 5 de juliol de 2024

Consulta les defuncions d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Montserrat Faixedas Rabert.

Montserrat Faixedas Rabert. / Ddg

Teresa Nonell Rufí.

Teresa Nonell Rufí. / ddg

Assumpció Figueras Viñas.

Assumpció Figueras Viñas. / ddg

Maria Soler Blanquera.

Maria Soler Blanquera. / ddg

BANYOLES

Pere Mir Badia 

Ha mort als 97 anys. Era vidu de Maria Simón Bosch. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Banyoles. 

Assumpció Figueras Viñas 

Ha mort als 91 anys. Era casada amb Francesc Pujol Vilar. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà demà dissabte a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria dels Turers de Banyoles. 

FIGUERES

Remei Carrera i Gardella 

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Delfí Duran i Delós i tenia tres fills. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA

Teresa Nonell Rufí 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Miquel Bosch Aubó. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

Maria Soler Blanquera

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Joan Palahí Sastre. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dissabte a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Girona. 

HOSTALETS D'EN BAS

Josep M. Bataller Grabolosa

Ha mort als 80 anys. Era solter. Residia a Hostalets d’en Bas. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 11 del matí, a l’església de Santa Maria d’ Hostalets d’en Bas.

LLAMBILLES

Natividad Poate Torrent

Ha mort als 92 anys. Era vídua de Joaquim Vidal Estrany i tenia quatre fills. Residia a Llambilles. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Cristòfol de Llambilles.

ROSES

Margarita Brunet Molinas

Ha mort als 92 anys. Residia a Roses. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 11 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Roses. 

SANTA COLOMA DE FARNERS

Montserrat Faixedas Rabert 

Ha mort als 90 anys. Era vídua de Narcís Mató Mestres. Residia a Santa Coloma de Farners.La cerimònia se celebrarà avui divendres a 2/4 de 6 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS

Jose Luis Cabrera Martinez

Ha mort als 54 anys. Era casat amb Loli Lozano Villalba i tenia dos fills. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà avui divendres a les 5 de la tarda, al tanatori Áltima de Sant Feliu de Guíxols.

Subscriu-te per seguir llegint