Baralla i tiroteig al polígon de Riudellots amb un mort i un ferit

Els serveis d'emergències no han pogut reanimar l'home que ha rebut l'impacte de bala

Les imatges de l'actuació dels serveis d'emergències al lloc dels fets

El vídeo de la baralla entre els dos grups que ha acabat amb un mort i un ferit a Riudellots

DdG

Eva Batlle

Eva Batlle

Els Mossos d'Esquadra investiguen una baralla que ha acabat amb un mort per ferida de bala al polígon de Riudellots de la Selva. També hi ha un ferit greu.

L'incident amb arma de foc ha tingut lloc aquest dijous poc abans de les dues de la tarda a l'avinguda del Mas Vilà, al polígon industrial d'aquest municipi selvatà.

Els serveis d'emergències han rebut l'avís que hi havia una baralla entre dos grups. En arribar s'han trobat dos ferits: un per arma de foc i l'altre amb el cap obert.

A la zona s'hi han desplaçat els Mossos d'Esquadra i el SEM. Pel que fa al ferit amb arma de foc, els sanitaris l'han estat reanimant però no se l'ha pogut remuntar i ha mort.

Mentre que l'altre ha patit un fort cop al cap i un cop atès el SEM l'ha evacuat ferit greu a l'hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat.

Quant als presumptes autors d'aquest tiroteig, els cinc sospitosos han fugit amb un vehicle amb matrícula francesa. Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea d'Investigació Criminal (AIC) estan al capdavant de la investigació.

Arran del succés, han establert diversos controls policials per a localitzar els fugitius i també han avisat a tots els cossos policials de la zona per intentar interceptar-los.

La hipòtesi sobre l'enfrontament i crim que cada cop agafa més força és que sigui algun tema relacionat amb tràfic de drogues.

La baralla ja estat molt virulenta. Els dos grups s'han agredit entre ells amb pals de ferro i un dels implicats ha utilitzat una pistola i ha matat un de l'altre grup. L'enfrontament ha estat entre treballadors d'un taller mecànic de vehicles pesants i els ocupants d'un cotxe de la marca Volkswagen amb matrícula francesa. Els dos ferits eren del taller.

Aquests fets tan violents han estat presenciats per molts testimonis ja que és un vial on hi ha moltes empreses del polígon. Això ha ajudat els Mossos a poder identificar el vehicle dels fugitius i muntar el dispositiu per localitzar-los. El mort és un treballador del taller mecànic de 34 anys.

Els agents de l'AIC que s'han desplaçat a la zona han estat buscant proves, recopil.lant imatges de càmeres i parlant amb testimonis.

A la zona també s'hi ha traslladat la comitiva judicial per fer també el posterior aixecament del cadàver. Un cos que es trasllada a l'Institut de Medicina Legal de Girona per fer-li l'autòpsia.