Vídeo | Roben una furgoneta d'un taller de Tossa i s'emporten «integrat» el túnel de rentat

Els dos ocupants van abandonar el vehicle i van fugir després de la situació surrealista

Eva Batlle

Eva Batlle

Robatori amb final surrealista el viscut aquest diumenge a Tossa de Mar. Dos lladres van accedir de matinada al recinte d'un taller que es troba a peu de carretera a l'entrada del municipi.

Un cop a dins van decidir emportar-se una furgoneta aparcada, que és d'un treballador, i van optar per la sortida que els va semblar més ràpida: passar per sota del túnel de rentatge.

El que no van comptar és que segurament el vehicle que estaven sostraient era alt i que seria just circular per sota de l'arc de rentatge. Aquests, però van passar-hi per sota i se'l van emportar "integrat", és a dir, "posat" i van emprendre una fugida per la mateixa carretera.

No van fer massa metres quan es devien adonar de la situació surrealista i que no podien avançar massa camí. Els dos ocupants van sortir de l'interior de la furgoneta i van fugir en un vehicle de la zona.

Això va succeir pels volts de les quatre de la matinada i la Policia Local de Tossa de Mar va rebre l'avís d'un veí en què els informava d'una fressa estranya procedent de la zona i del taller. Quan van arribar els agents locals es van trobar el vehicle amb el túnel de rentatge encastat i ningú a dins.

La furgoneta amb el túnel de rentatge s'està fent viral a les xarxes socials com es pot veure en el vídeo enregistrat per un usuari de la via que porta a Tossa de Mar:

Arran dels fets, la Policia Local va fer una recerca i també ha comprovat imatges de les càmeres de vigilància per tal de localitzar els dos individus, però no van fructificar, indiquen fonts policials.

El cas ara ha passat en mans dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes que tenen oberta una investigació per localitzar els individus i també per aclarir quin era el motiu que hi havia darrere del robatori de la furgoneta i si la volien per cometre algun altre fet delictiu.

Subscriu-te per seguir llegint