Vídeo | Enxampat per l'helicòpter de Trànsit circulant temeràriament a l'AP-7 entre Maçanet i Sant Gregori

El conductor ha acabat denunciat per conducció temerària

Enxampat per l'helicòpter de Trànsit circulant temeràriament a l'AP-7 entre Maçanet i Sant Gregori

SCT

Eva Batlle

Eva Batlle

L'helicòpter del Servei Català de Trànsit (SCT) ha enxampat un conductor circulant temeràriament per l'autopista AP-7 entre Maçanet de la Selva i Sant Gregori.

Això va succeir el dia de Sant Joan cap a quarts d'onze del matí. En un vol d'inspecció viària de l'helicòpter Trànsit-07 van detectar a Maçanet de la Selva un turisme d'alta gamma de color groc que circulava en sentit Figueres anant a gran velocitat i conduint de forma temerària.

En el vídeo que ha fet públic el Servei Català de Trànsit (SCT) es pot veure com durant 25 quilòmetres va canviant de carril a alta velocitat i de forma que posa en perill la resta d'usuaris. Ja que no respecta la distància de seguretat i obliga la resta de vehicles a modificar la trajectòria.

Els Mossos d'Esquadra també fan acte de presència i l'encapsulen fins que finalment, acaba sortint a la sortida de l'AP-7 a Sant Gregori on se l'atura.

El cos policial va acabar interposant una sanció de 500 euros al conductor, un estranger, qui va abonar l'import al moment.

Excés de velocitat

Aquesta setmana els Mossos també han detingut un conductor bala a 223 km/hora per l'AP-7 a Viladasens.