Abel Ruiz: "Vinc a gaudir i a ajudar a fer créixer el club"

El nou jugador del Girona es defineix com un davanter "solidari" i assegura que "l'endemà mateix" que acabin els Jocs es posarà a les ordres de Míchel per treballar amb l'equip

Marc Brugués

Marc Brugués

 El Girona ha presentat avui el segon fitxatge per la temporada 2024-25. Després de Ladislav Krejci, el club ha anunciat aquest matí la incorporació d'Abel Ruiz i, minuts després, l'ha presentat en societat a Montilivi. "És un somni poder tornar a la Lliga i fer-ho en un club com el Girona. He gaudit molt veient-lo aquesta temporada per televisió", ha dit Ruiz. El valencià ha reconegut que ha estat en contacte amb Míchel i que l'interès i la seva idea de futbol han estat decisius per decidir-se. 

Fitxat del Braga a canvi d'uns vuit milions més Gabri Martínez, Abel Ruiz confia "continua creixent personalment" i "ajudar a fer créixer el club" en aquesta nova etapa. "Sóc un jugador molt solidari. Un davanter complet que intentar fer una mica de tot: números, gols, assistències, sempre amb la idea d'ajudar". Ruiz s'incorporarà dilluns a la concentració de la selecció espanyola que prepara els Jocs Olímpics i això li farà perdre's bona part, o tota, de la pretemporada amb el Girona. Tot i això. No ho veu cap inconvenient. "No serà cap problema. Ara em centraré en els Jocs i després estaré preparat per començar amb el club. Tinc moltes ganes de vestir aquesta samarreta i l'endemà mateix que acabin els Jocs seré aquí", ha dit.