Necrològiques del 12 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Jaume Casellas Vilá.

Jaume Casellas Vilá. / ddg

Francesc Fayol Suñol.

Francesc Fayol Suñol. / Ddg

Francesc Vea Calvo.

Francesc Vea Calvo. / ddg

AMER

Àngela Carbonés Darner 

Ha mort als 84 anys. Era vídua de Josep Sidera Pujolràs. Residia a Amer. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la parròquia de Sta. Maria d’Amer.

ANGLÈS

Carme Bosch Panosa

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Jaume Julià Pla. Residia a Anglès. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Salt.

CALDES DE MALAVELLA

Francesc Vea Calvo 

Ha mort als 67 anys. Era casat amb Margarita Casanovas Altarriba. Residia a Caldes de Malavella. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Llagostera.

CASSÀ DE LA SELVA

Justina Calvo del Rio

Ha mort als 82 anys. Era casada amb Pere Magrans Oliva. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

Andreu Vilà Ribot 

Ha mort als 76 anys. Era vidu de Maria Teresa Bras Teixidor. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES

Carmen López Santalla

Ha mort als 77 anys. Tenia 3 fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, a la funerària Empordanesa-Àltima de Figueres.

GIRONA

Maria Teixidor Geli

Ha mort als 97 anys. Era vídua de Benet Campasol Canals. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia Sant Josep de Girona.

L’ESCALA

David Martínez Moreno 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Carmen Hidalgo Cabrillana. Residia a L’Escala. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 5 de la tarda, a l’església del cementiri de la Bisbal d’Empordà.

OSOR

Rosario Crous Triador

Ha mort als 94 anys. Era vídua de Joan Agustí Planchart., tenia 4 fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 4 de la tarda, a la parròquia parròquia d’Osor.

PALAFRUGELL

Carmen Hernández García 

Ha mort als 81 anys. Era soltera. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 de 4 de la tarda, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Manuela Gámez López 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Tomás Martínez García. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a 2/4 d’11 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Martín Morgado Romero 

Ha mort als 93 anys. Era vidu de Manuela Escobar Escribano. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dijous, a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Palafrugell.

PALAMÓS

Carmen Díaz Arjona 

Ha mort als 72 anys. Era casada amb Antonio Aneas Ruiz. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

VILABLAREIX

Francesc Fayol Suñol 

Ha mort als 66 anys. Era casat amb Maria Carmen Caro Nieto. Residia a Vilablareix. La cerimònia se celebrarà avui dimecres, a les 3 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.