Necrològiques del 24 de juny de 2024

Consulta les defuncions d'aquest dilluns

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Teresita Puignau

Teresita Puignau / .

Miquel CArtig

Miquel CArtig / .

AMER

Elvira Clarà Fontàs 

Ha mort als 96 anys. Era vídua de Miquel Marcó Casals. Residia a Amer. 

BLANES

Carmen Pérez Borrego 

Ha mort als 69 anys. Era casada amb Domingo Soriano Poderoso. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 12 del migdia, al tanatori Mémora de Blanes.  

CASTELL-PLATJA D’ARO

Rosa Maria Poch Cruañas 

Era vídua de Josep Gelis Puig i tenia tres fills. Residia a Castell-Platja d’Aro. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a l’oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.

GIRONA

Maria Àngels Isern Bordas

Ha mort als 91 anys. Era vídua de Josep Maria Quintanas Ventulà. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 12 del migdia, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Clara Padilla Lozano 

Ha mort als 68 anys. Era casada amb Torcuato Muñoz Cruz. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

María Dolores Soriano Sánchez 

Ha mort als 85 anys. Era casada amb José Callizo Pérez. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Josep de Girona.

Miquel Caritg Mont 

Ha mort als 76 anys. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà demà dilluns a 2/4 de 6 de la tarda al monestir de Sant Pere de Besalú.

PALAFRUGELL

Maria Mayol Escriche

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Albert Gou Vilahur. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà demà dimarts a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Martí de Plafrugell. 

Rafael García Díaz 

Ha mort als 80 anys. Era casat amb Juliana Morales Bonache. Residia a Palafrugell. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a 2/4 d’1 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell. 

RIUDARENES

Martina Paz Melero 

Ha mort als 95 anys. Era vídua d’Alejandro Aranda Cuenca i tenia dues filles. Residia a Riudarenes. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Riudarenes

SANT JOAN DE MOLLET

Teresita Puignau Puig 

Era soltera. Residia a Sant Joan de Mollet. La cerimònia se celebrarà avui dilluns a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Joan de Mollet. 

SANTA COLOMA DE FARNERS

Carmen Massaguer de Planell 

Ha mort als 76 anys. Era vídua d’Alberto Fradera Ohlsen i tenia tres fills. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia se celebrarà demà dimarts, a les 10 del matí, a la parròquia de Sta. Coloma de Farners.

Subscriu-te per seguir llegint