Necrològiques del 26 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dimecres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

FIGUERES


José Vázquez Morillas 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Maria Álvarez Carreón i tenia un fill. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 11 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Maria Josefa Gomez Ortega 

Ha mort als 72 anys. Residia a Figueres.

María Corominas Canadell 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Pedro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

FORTIÀ


Anna Mª Subirós Rost 

Ha mort als 57 anys. Era casada amb Joan i tenia dues filles. Residia a Fortià. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

GIRONA


Teresa Xifreu Oliveras 

Ha mort als 102 anys. Era vídua de Joan Daranas Tarrenchs. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona.

LLADÓ


Remei Pujolar Font

Ha mort als 78 anys. Era vídua de Josep Gich Fàbrega i tenia dos fills. Residia a Lladó.  La cerimònia se celebrarà dimecres a les 6 de la tarda, a la funerària vicens de Figueres. 

OLOT


Maria Casademunt Oliveras 

Ha mort als 87 anys. Era soltera. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Esteve d’Olot.

Dulcenombre Martínez Vivo 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Romero López i tenia tres fills. Residia a Olot.  La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS


Encarna Guevara Guevara 

Ha mort als 93 anys. Era vídua de Diego Caparrós Navarro i tenia dues filles. Residia a Sant Feliu de Guíxols.  La cerimònia se celebrarà dimecres, a les 5 de la tarda, al tanatori Àltima de Sant Feliu de Guíxols.

VILAMALLA


Antonio Sevilla Zea

Ha mort als 95 anys. Era casat amb Maria i tenia dos fills. Residia a Vilamalla. La cerimònia se celebrarà dimecres a les 10 del matí, a la tanatori Àltima de Figueres.