Necrològiques del 27 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dijous

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

Robert Barceló Mascarell.

Robert Barceló Mascarell. / DdG

María Jesús Lapena Reblet.

María Jesús Lapena Reblet. / DdG

BANYOLES


Conrad Rost Costa 

Ha mort als 88 anys. Era casat amb Inès Gironès Moret. Residia a Banyoles. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Maria dels Turers de Banyoles. 

BLANES


Elida Lourdes Sierra Mieres 

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Carlos Osvaldo Collado Gotad. Resdia a Blanes. La cerimònia se celebrarà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

Juan Antonio Tijero González 

Ha mort als 61 anys. Era solter. Residia a Blanes. La cerimònia serà dijous a les 10 del matí, al tanatori Mémora de Blanes. 

CASSÀ DE LA SELVA


Montserrat Cateura Casadevall 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Sabel Sala Falgàs. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva. 

FIGUERES


María Corominas Canadell 

Ha mort als 98 anys. Era vídua de Pedro i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la funerària Vicens de Figueres. 

Dolores Barba Ramos

Ha mort als 89 anys. Era vídua de Francisco Bermudo Gallardo i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Guillermo Muñoz Jordán

Ha mort als 90 anys. Era casat amb Clementina Díaz Fernandez i tenia dos fills. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres. 

Joaquim Hostench Puigdevall 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Josefa Grau Carbonell i tenia un filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà divendres a les 11 del matí, a la parròquia d’Immaculada de Figueres. 

GIRONA


María Luisa Muñoz Fernández 

Ha mort als 93 anys. Residia a Girona. La cerimònia serà dijous a les 4 de la tarda, a la funerària Àltima de Girona. 

Dolors Oriol Real 

Ha mort als 108 anys. Era vídua de Josep Bellido Contreras. Residia a Girona La cerimònia se celebrarà dijous a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Girona. 

LA BISBAL D'EMPORDÀ


María Jesús Lapena Reblet 

Ha mort als 83 anys. Era casada amb José antonio Gaspar Pérez. Residia a La Bisbal d’Empordà. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a la parròquia de La Bisbal d’Empordà. 

L'ESCALA


Maria del Mar Corcuera Manso 

Ha mort als 78 anys. Era casada amb Josep Maria Rodon Cervera. Residia a l’Escala. La cerimònia se celebrarà dijous a 2/4 de 7 de la tarda, a la parròquia de Sant Pere de l’Escala. 

LLORET DE MAR


Anastasia Campos Vélez 

Ha mort als 75 anys. Era vídua de Anastasia Campos Vélez, tenia 1 filla. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà dijous a les 11 del matí, a la capella del cementiri de Lloret de Mar. 

Salvador Schilling Mora

Ha mort als 66 anys. Era solter. Residia a Lloret de Mar. La cerimònia se celebrarà dijous a les 5 de la tarda, a la parròquia de Sant Romà de Lloret de Mar..

OLOT


Dulcenombre Martínez Vivo 

Ha mort als 85 anys. Era vídua de Manuel Romero López i tenia tres filles. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 10 del matí, a la capella del cementiri d’Olot. 

Miquel Reig Juanola 

Ha mort als 87 anys. Era vidu de Maria del Carme Prat Costa, tenia 1 fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 11 del matí, a la Capella de la Residència del Tura, d’Olot.

Jafet Castrillo Herrero

Ha mort als 89 anys. Era Casat amb Victòria Colomer Soler i tenia un fill. Residia a Olot. La cerimònia se celebrarà dijous a les 12 del migdia, a la capella del cementiri d’Olot. 

PALAMÓS


Antonio Valiente Navarro

Ha mort als 85 anys. Era casat amb Conxita Ribot Font i tenia 1 fill. Residia a Palamós. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a l’església parroquial de Sant Antoni de Calonge. 

SALT


Conchita Oya Pérez 

Ha mort als 79 anys. Era vídua de Claudio Sáez Coca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà djous a les 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Alfons Calleja Moyano 

Ha mort als 67 anys. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dijous a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Salt.

Robert Barceló Mascarell

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Emilia Correa Hernandez. Residia a Salt. La cerimònia serà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt. 

SANT FELIU DE PALLEROLS


Miquel Bosch Riubrugent

Ha mort als 77 anys. Era casat amb Maria Roser Juncà Poyo. Residia a Sant Feliu de Pallerols. La cerimònia se celebrarà dijous a les 4 de la tarda, a l’església de Sant Feliu de Pallerols. 

ULTRAMORT


Carmen Batlle alemany

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Cordón Benítez. Residia a Ultramort. La cerimònia serà demà divendres a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.

Subscriu-te per seguir llegint