Necrològiques del 28 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest divendres

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES


Elida Lourdes Sierra Mieres 

Ha mort als 55 anys. Era casada amb Carlos Osvaldo Collado Gotad. Resdia a Blanes. La cerimònia se celebrarà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Santa Maria de Blanes. 

BREDA


Lluïsa Saurí Vulart

Ha mort als 86 anys. Era vídua deFlorenci Martori Graupera. Residia a Breda. La cerimònia se celebrarà divendres a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

FIGUERES


Joaquim Hostench Puigdevall 

Ha mort als 89 anys. Era casat amb Josefa Grau Carbonell i tenia un filla. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà divendres a les 11 del matí, a la parròquia d’Immaculada de Figueres. 

GIRONA

Pepe Muñoz Perez

Ha mort als 84 anys. Era casat amb Rosario Fernandez Borrego. Residia a Girona. La cerimònia se celebrarà divendres a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

ROSES


Montserrat Oliva Berta 

Ha mort als 88 anys. Era vídua d’Agustí Cortada Mallol. Residia a Roses. La cerimònia serà divendres a 2/4 de 6 de la tarda, al tanatori Mémora de Roses. 

SALT

Robert Barceló Mascarell

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Emilia Correa Hernandez. Residia a Salt. La cerimònia serà divendres a les 10 del matí, a la parròquia de Sant Jaume de Salt. 

ULTRAMORT


Carmen Batlle alemany

Ha mort als 62 anys. Era casada amb Antonio Cordón Benítez. Residia a Ultramort. La cerimònia serà divendres a les 6 de la tarda, al cementiri d’Ultramort.