Necrològiques del 29 de juny de 2024

Consulta els obituaris d'aquest dissabte

Necrològiques

Necrològiques / DdG

Redacció

Redacció

BLANES


Paquita Roger Tosas 

Ha mort als 87 anys. Era vídua de Ramon Parrillas Contreras. Residia Blanes. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 4 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

Roser Marco Fontan 

Ha mort als 90 anys. Era casada amb Joan Sender Cusine. Residia a Blanes. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Maria de Blanes.

CASSÀ DE LA SELVA


Lluís Farrerós Paradeda 

Ha mort als 74 anys. Era casat amb Rosa Boadas Ferrer. Residia a Cassà de la Selva. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Cassà de la Selva.

FIGUERES


Pedro Carrillo Salas 

Ha mort als 94 anys. Residia a Figueres. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori Mémora de Girona. 

HOSTALRIC


Jose Garcia Rodriguez 

Ha mort als 85 anys. Era vidu de Ester Esteban Lacasa. Residia a Hostalric. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, al tanatori Mémora d’Hostalric.

PALAMÓS


Mercedes Torres Luque 

Ha mort als 93 anys. Era vídua d’Adolfo Fiol Girona. Residia a Palamós. La cerimònia serà dissabte a les 12 del migdia, al tanatori Mémora de Palafrugell.

Andreu Mas Sabat 

Ha mort als 88 anys. Era vidu de Liduvina Cros Pont. Residia a Palamós La cerimònia se celebrarà diumenge a les 12 del migdia, al cementiri de Palamós. 

PORT DE LA SELVA


José Brenes Rodríguez 

Ha mort als 56 anys. Era casat amb Magdalena López López i tenia dos fills. Residia al Port de la Selva. La cerimònia se celebrarà dissabte a les 6 de la tarda, a la funerària Vicens de Figueres.

SALT


Moisès Auguet Portas 

Ha mort als 87 anys. Era casat amb Núria Serrat Roca. Residia a Salt. La cerimònia se celebrarà dissabte ales 12 del migdia, a la parròquia de Sant Jaume de Salt.

SANTA COLOMA DE FARNERS


José Calvo Granados

Ha mort als 79 anys. Era casat amb María Jesús Arjona García. Residia a Santa Coloma de Farners.  

Catalina Morillo León

Ha mort als 74 anys. Era vídua de Juan Emilio Guisado Núñez. Residia a Santa Coloma de Farners. La cerimònia serà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, a la parròquia de Santa Coloma de Farners.  

SANT ESTEVE D'EN BAS


Narcís Espuña Delgà

Ha mort als 94 anys. Era casat amb Pilar Soy Font i tenia 1 filla. Residia a Sant Esteve d’en Bas. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, a l’església de Sant Esteve d’en Bas. 

SANT FELIU DE GUÍXOLS


Enric Dispes Ribas 

Ha mort als 81 anys. Era casat amb Rogelia Bagan i tenia un fill. Residia a Sant Feliu de Guíxols. La cerimònia se celebrarà dissabte a 2/4 de 5 de la tarda, al tanatori de Sant Feliu de Guíxols.