Mor al Trueta el motorista accidentat a la Cellera de Ter

Ha topat amb un altre vehicle i ha acabat a dins d'un rec

L'helicòpter del SEM, arribant al lloc de l'accident de trànsit.

L'helicòpter del SEM, arribant al lloc de l'accident de trànsit. / Anti-Radars Garrotxa

Eva Batlle

Eva Batlle

Un motorista ha mort en un accident de trànsit aquest dijous a la Cellera de Ter. El sinistre viari ha tingut lloc poc abans de dos quarts d'una del migdia a la C-63. Segons el Servei Català de Trànsit, han xocat dos vehicles per fregament a l'altura del quilòmetre 40,3 de la via i el motorista s'ha endut la pitjor part.

Ha topat contra la tanca de la via i ha acabat al fons d'un rec. A la zona s'hi han desplaçat els Bombers, la Guàrdia Municipal de la Cellera, Policia Local d'Anglès, el SEM i els Mossos d'Esquadra. Els serveis d'emergències l'han extret de la zona on s'havia precipitat i l'han atès.

Els sanitaris que han activat una ambulància i l'helicòpter medicalitzat han atès el motorista i posteriorment l'han evacuat a l'hospital Josep Trueta de Girona en estat crític on, posteriorment, ha mort. La via s'ha tallat inicialment arran del sinistre viari.

Vuit víctimes mortals

Amb aquest ja són vuit les persones mortes en accidents de trànsit a les comarques de Girona des de principis d'any. En el cas de Catalunya, aquesta nova víctima mortal eleva a 61 les persones mortes en enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, de les quals 22 motoristes.