Gabri Martínez, traspassat al Braga

La sortida de l'extrem al club portuguès ha fet possible l'arribada d'Abel Ruiz al Girona

Gabri Martínez ha jugat cedit al Mirandés aquesta temporada.

Gabri Martínez ha jugat cedit al Mirandés aquesta temporada. / CD MIRANDÉS

Tatiana Pérez

Tatiana Pérez

El traspàs de Gabri Martínez al Braga era la condició que posava el club portuguès per facilitar l'arribada d'Abel Ruiz a Montilivi. El fitxatge del davanter valencià per cinc temporades, fins al 2029, es va tancar a canvi d'uns vuit milions d'euros més l'extrem català que aquest curs ha brillat a Segona Divisió cedit al Mirandés (9 gols i 5 assistències).

Després que Gabri Martínez s'acomiadés ahir del Girona, l'entitat blanc-i-vermella ha fet oficial aquest matí la seva sortida i es reserva un 25% d'una futura venda -segons ha informat el Braga en un comunicat-. L'acord entre l'extrem i el conjunt portuguès és fins al 2029 amb una clàusula de 50 milions d'euros.

"Avui m'acomiado amb gratitud i emoció. Vull donar-vos les gràcies per la formació personal i professional que m'heu brindat i per haver-me fet partícip dels vostres èxits, a part de l'oportunitat de debutar al primer equip, complint així el meu somni des de petit i ser jugador professional. On sigui que vagi, sempre seré un gironí més", va comentar Gabri.